Batterijen


Batterijen

Telefoon batterijen

Ieder merk telefoon toestel heeft een andere batterij nodig. Bij GSMbatterij.nl heeft u de keuze uit vele merken zoals Apple, Samsung, Sony, Huawei, en nog veel meer! Bent u opzoek naar een nieuwe batterij zorg er dan altijd voor dat u een batterij koopt van het zelfde merk als uw telefoon, zodoende bent u er van verzekerd dat u altijd de juiste batterij heeft.

Apps gebruiken veel stroom van uw batterij

Tegenwoordig heeft u de keuze uit vele verschillende apps voor uw telefoon. Echter gebruiker alle apps veel van uw batterij en daardoor zal uw telefoon batterij ook sneller leeg gaan. Bij de meeste telefoons kunt u gemakkelijk via instellingen de apps uitschakelen die u niet vaak gebruikt. Hierdoor gebruiken deze apps minder stroom.

Uw telefoonbatterij langer laten mee gaan

Er zijn een paar tips waarmee u kunt zorgen dat uw batterij van uw telefoon langer mee zal gaan. Één van de belangrijkste tips is dat u uw telefoon pas oplaad als deze volledig leeg is. Wanneer u uw telefoon gaat opladen wanneer deze nog niet volledig leeg is zal uw batterij sneller lui worden. Een tweede tip welke u kunt toepassen is uw telefoon op de energiespaarstand zetten. Hierdoor worden bepaalde functies die u niet gebruikt uit gezet en zal uw batterij langer mee gaan.

Uw telefoon batterij vervangen

Wanneer uw batterij lui is geworden en u uw telefoon steeds vaker moet opladen is het verstandig om te kiezen voor een nieuwe batterij. Bij de meeste telefoons kunt u simpel het klepje van de telefoon verwijderen en de nieuwe batterij in uw telefoon doen. Echter bij sommige telefoons en tablets moet u het apparaat volledig openschroeven om de batterij te vervangen. Ook dit speciale gereedschap kunt u bestellen op GSMbatterij.nl