Batterijen van Xiaomi


Batterijen van Xiaomi

Laad uw Xiaomi batterij tijdig op

Xiaomi maakt gebruik van lithium batterijen. Hierdoor kunt u uw smartphone of tablet ook tussendoor met een gerust hart opladen zonder dat uw Xiaomi batterij lui wordt. Sterker nog: door uw apparaat op te laden wanneer de batterij nog 30 tot 40% aan energie heeft, houdt u de Xiaomi accu in de best mogelijke conditie. En het voorkomt dat u onverwacht met een lege batterij zit.

Gebruik liever geen turbolader voor uw Xiaomi batterij

Het ligt misschien voor de hand maar u kunt uw Xiaomi batterij het beste opladen met de originele lader die u bij het product ontvangen hebt. Gebruikt u een andere lader of een zogenaamde turbolader dan loopt u de kans dat u te snel teveel spanning in de accu pompt waardoor er laadstress ontstaat en uw Xiaomi batterij aanzienlijk sneller slijt.

Laad uw Sony batterij niet te lang op

De meeste acculaders en toestellen stopen tegenwoordig automatisch met opladen wanneer de accu vol is maar toch is het verstandig om uw Sony smartphone of tablet niet langer aan de oplader te laten liggen dan nodig is. Want door constant te laden, kan er activiteit aanwezig blijven in de accu en verbruikt u onnodig stroom. De lader blijft stroom aanleveren en de telefoon of tablet blijft zeggen dat hij deze niet nodig heeft. Hierdoor kan de maximale laadcapaciteit van uw Sony batterij na verloop van tijd afnemen.

Zet uw toestel uit tijdens het opladen van uw Sony batterij

Door uw Sony smartphone of Sony tablet te gebruiken tijdens het opladen, kan de maximale capaciteit van uw Sony batterij versneld afnemen. U kunt uw apparaat dus het beste helemaal uitzetten op het moment dat u deze op de lader aansluit. Uw Sony batterij blijft zo in perfecte conditie en is ook nog eens veel sneller opgeladen!