Batterijen van Nokia


Batterijen van Nokia

Draadloze oplaadplaat voor uw Nokia batterij

Houdt u van gemak? Dan heeft Nokia een aantal fantastische oplossingen waarmee u uw batterij snel en simpel weer kunt opladen. Eén daarvan is de Nokia draadloze oplaadplaat. Hierbij hoeft u uw telefoon alleen maar op de plaat te leggen om de Nokia batterij op te laden. En u kunt nog meer met de oplader doen! Want hebt u een Nokia Lumia smartphone dan kunt u hem aan de oplaadplaat koppelen waarbij deze pulserend zal gaan gloeien wanneer de telefoon bijna leeg is. Ook geeft de plaat met licht een seintje als u een gesprek of bericht hebt gemist.

Nokia draagbare usb-lader voor uw Nokia batterij

Raakt uw Nokia batterij vaak onderweg leeg? Dan is een Nokia draagbare usb-lader iets voor u! U hebt dan altijd extra energie bij zich. Bovendien is de Nokia draagbare usb-lader licht van gewicht en compact dus hij past altijd in uw auto of tas. U kunt uit verschillende hippe kleurtjes kiezen. Wilt u uw Nokia batterij opladen? Sluit hem dan aan op de oplader en u kunt hem snel weer gebruiken!

Extra tips om langer plezier te hebben van uw Nokia batterij

Wilt u de levensduur van uw Nokia batterij verlengen? Schakel dan Bluetooth uit wanneer u deze niet gebruikt en stel in dat de telefoon minder vaak op Wi-Fi verbindingen hoeft te controleren. Stel in dat de achtergrondverlichting eerder uitgaat en pas de helderheid van uw scherm aan. Ook kunt u de trilfunctie uitschakelen om extra energie te besparen. Helpen deze tips niet meer en is uw Nokia telefoon echt aan een andere batterij toe? Bestel uw nieuwe Nokia batterij dan snel online via GSMbatterij.nl!