Batterijen van Samsung


Batterijen van Samsung

Gun uw Samsung batterij rust

Niets is zo vervelend als een lege accu wanneer u uw telefoon of tablet wilt gebruiken. Daarom is het slim om ook uw Samsung batterij af en toe rust te gunnen. Zo heeft u uw telefoon of tablet ’s nachts waarschijnlijk niet nodig als u hem niet als wekker gebruikt. In dat geval kunt u energie besparen door uw apparaat in de vliegtuigstand of zelfs helemaal uit te zetten. In stand-by modus verbruikt u weliswaar niet veel stroom maar alle beetjes helpen. Ook kunt u instellen hoe snel uw scherm op zwart moet springen als u de telefoon of tablet niet gebruikt. Hoe sneller u de ruststand inschakelt, hoe minder energie u gebruikt.

Schakel Bluetooth en GPS uit om uw Samsung batterij te ontlasten

Bluetooth en GPS zijn heel handig maar echte energieslurpers voor uw Samsung batterij. Daarom kunt u Bluetooth het beste uitschakelen wanneer u niet met andere apparaten zoals hoofdtelefoons en speakers verbonden bent. GPS kunt u beter alleen inschakelen wanneer u het daadwerkelijk nodig hebt. Dus thuis kan deze functie meestal gewoon uit. Maakt u vaak gebruik van GPS? Dan kunt u ook de energiebesparende locatiemodus activeren. Deze werkt via Wi-Fi of een mobiel netwerk en is zo minder belastend voor de Samsung batterij.

Gebruik de energiebesparende modus voor uw Samsung batterij

Het is misschien een open deur maar door de ingebouwde energiemodus op uw Samsung gadgets aan te zetten, kunt u heel eenvoudig een stuk langer met een Samsung batterij doen. Als u de functie aanzet dan wordt deze over het algemeen geactiveerd wanneer u nog 20% energie over hebt. U kunt dit percentage ook zelf instellen.