Batterijen van Huawei


Batterijen van Huawei

Wanneer uw Huawei batterij vervangen

Wanneer u uw telefoon veel gebruikt dan heeft dit invloed op de levensduur van de Huawei batterij. U kunt hierdoor steeds korter met één acculading doen. Raakt uw batterij op den duur wel erg snel leeg en haalt u het einde van de dag niet eens? Dan is het een goed moment om uw accu te vervangen.

Het scherm van uw Huawei telefoon

U kunt ook zelf een aantal maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw Huawei batterij minder snel leeg raakt. Verlaag bijvoorbeeld de schermhelderheid van uw toestel of gebruik een donkere of zwarte achtergrond. Deze tip levert vooral besparing op bij amoled-schermen. Ook het instellen van een korte(re) vergrendelingstijd helpt mee. Want hoe sneller het scherm uitgaat, hoe langer uw Huawei accu meegaat!

Zet automatische synchronisatie op uw Huawei telefoon uit

Automatische synchronisatie wordt steeds vaker toegepast in applicaties. Denk hierbij niet alleen aan het synchroniseren van uw e-mail en agenda maar bijvoorbeeld ook aan Facebook, Dropbox en Twitter. Superhandig! Maar hiermee verbruikt u ook een grote hoeveelheid energie uit uw Huawei batterij. Het is dan ook slimmer om de synchronisatie van uw apps niet voortdurend aan te laten staan maar deze eens per half uur of uur uit te laten voeren of om handmatig te synchroniseren. U zult zien dat uw Huawei batterij dan veel langer meegaat!

Laat de batterij van uw Huawei telefoon niet te heet worden

Niet alleen apps en instellingen hebben invloed op het energieverbruik en de levensduur van uw Huawei batterij. Ook de zon en kou beïnvloeden de levensduur. Leg uw telefoon dus nooit vol in de zon. Want als hij oververhit raakt dan kan uw accu kapot gaan. Ook flinke kou is niet goed voor uw Huawei batterij. U kunt uw telefoon dus het beste niet aan extreme weersomstandigheden blootstellen.