Batterijen voor iPhone


Batterijen van Apple

iPhone Batterijen

GSMbatterij.nl kan voor iPhones de beste batterijen leveren. Zelfs voor de nieuwste modellen! Is uw batterij lui geworden? Moet u uw mobiele telefoon of tablet om de haverklap aan de oplader aansluiten of is uw accu beschadigd omdat u uw toestel hebt laten vallen? Bestel dan vandaag nog een nieuwe replacement batterij!

De kwaliteit van lithium-ionbatterijen

In elke iPhone en iPad zit een lithium-ionbatterij. Ze zorgen ervoor dat uw apparaat overal mee naartoe kunt nemen en kunt gebruiken. Het zijn sterke batterijen van een hoge kwaliteit die lang meegaan. Zeker als u ze op de juiste manier gebruikt. Maar vroeg of laat zijn zelfs deze batterijen aan vervanging toe!

iPhone lithium-ionbatterijen laden op twee manieren op

De lithium-ionbatterijen voor iPhones laden op twee manieren op. Het eerste deel gaat via een snel laadproces waarbij tot 80% van de batterij wordt opgeladen. Daarna wordt het resterende deel van de batterij via druppellading opgeladen. Door deze combinatie van laadprocessen kunt u supersnel weer aan de slag met uw iPhone of iPad en wordt de levensduur van de batterij aanzienlijk verbeterd!

Uw iPhone batterij opladen hoe en wanneer het u uitkomt

Door de combinatie van een langzaam en snel laadproces kunt u uw batterij opladen wanneer u dat wilt. U hoeft dus niet te wachten tot de batterij eerst helemaal leeg is. Daarnaast werken de lithium-ionbatterijen met laadcycli. Hierbij maakt u eerst 100% van een laadcyclus op voordat uw batterij aan de volgende begint. Uw batterij wordt dus minder snel lui en gaat heel lang mee. Hoe lang dat precies is, hangt van het product af en hoeveel u uw telefoon gebruikt. Mocht u batterij echter aan vervanging toe zijn dan kunt u bij GSMbatterij.nl heel eenvoudig, snel en voordelig een nieuwe replacement batterij bestellen!