Batterijen van LG


Batterijen van LG

Verleng de gebruiksduur van uw LG batterij

LG staat bekend om zijn hoge kwaliteit telefoons en bijbehorende batterijen. U kunt er vaak minimaal een dag mee vooruit. Maar als U de telefoon intensief gebruikt of als de batterij na verloop van tijd minder goed gaat werken dan kan het gebeuren dat uw toestel na een halve dag alweer aan de stroom moet. Daarom hebben we een aantal tips voor u waarmee u de gebruiksduur van uw LG batterij zoveel mogelijk kunt verlengen.

Laad uw LG batterij pas op wanneer deze bijna leeg is

U kunt uw LG batterij het beste opladen wanneer deze bijna helemaal leeg is. Het is zelfs goed om de batterij af en toe te gebruiken totdat uw telefoon echt helemaal vanzelf uitgaat. Hierdoor loopt de capaciteit van de accu minder snel terug. Laad u uw telefoon vaak halverwege op of gebruikt u hem regelmatig terwijl hij aan de oplader zit dan wordt de batterij eerder lui waardoor hij sneller leeg is.

Zet de energiebesparende stand van uw LG telefoon aan

Diverse LG toestellen beschikken standaard over een energiebesparende stand. Deze stand zorgt er automatisch voor dat uw toestel zo min mogelijk energie gebruikt en uw LG batterij dus zo lang mogelijk meegaat. U hebt er zelf bijna geen omkijken meer naar. U kunt de energiebesparende stand standaard aanzetten of alleen wanneer het nodig is. U merkt het verschil in elk geval zeker!

De batterij van uw LG telefoon vervangen

Is de batterij van uw toestel echt versleten? Dan kunt u hem in de meeste gevallen heel makkelijk vervangen. Vaak is het een kwestie van een klepje verwijderen en de LG batterij omwisselen. Hierna gaat uw batterij weer lange tijd mee en kunt u optimaal van uw telefoon genieten!