Batterijen van HTC


Batterijen van HTC

Verleng de levensduur van uw HTC batterij

U kunt uw HTC batterij heel eenvoudig een langere levensduur geven door het batterijgebruik te controleren. Bekijk de lijst met uw apps in de volgorde van hoe zwaar ze de accu belasten. U kunt dan precies zien hoe lang uw HCT batterij voor elke applicatie is gebruikt.

De verbindingen van uw HTC telefoon beheren

Bij uw HTC telefoon heeft het aantal verbindingen dat openstaat een grote invloed op het energieniveau van uw batterij. We adviseren dan ook om alle draadloze verbindingen uit te schalen die u niet gebruikt. Denk hierbij aan Wi-Fi of Bluetooth. Maar ook GPS gebruikt stiekem best wel wat energie uit uw batterij. Schakel GPS dus alleen in wanneer u een nauwkeurige locatie nodig hebt om te kunnen navigeren of voor op locaties gebaseerde apps.

Activeer de slaapmodus op uw HTC telefoon

Wist u dat u uw telefoon ook in slaapmodus kunt zetten? Hierbij schakelt uw HTC de gegevensverbindingen uit als uw scherm 15 minuten uitgeschakeld is en er geen netwerkactiviteit plaatsvindt zoals downloaden, streamen of datagebruik. Een hele ontlasting voor uw HTC batterij! U kunt de slaapmodus inschakelen door naar instellingen en vervolgens energie te gaan.

De apps op uw HTC smartphone beheren

Ook door de apps op uw HTC telefoon goed te beheren, kunt u veel energie besparen en uw HTC batterij langer mee laten gaan. Zo is het altijd slim om de nieuwste updates voor software en applicaties te installeren. Soms zitten er verbeteringen in die de prestaties van uw HTC batterij verbeteren. Daarnaast kunt u apps die u nooit meer gebruikt het beste uitschakelen of verwijderen. Zo kunnen ze ook geen stroom meer verbruiken.