Batterijen voor Samsung Galaxy S4 i9505
Samsung Galaxy S4 i9505

Batterijen voor de Samsung Galaxy S4 kennen een lange levensduur, net als de smartphone zelf. Dat neemt echter niet weg dat ze na verloop van tijd wat slijtage kunnen vertonen. Heb je een tijd lang geen oplader bij de hand? Dan kan ook een reservebatterij een goede keuze vormen.

Samsung Galaxy S4 batterij

De Samsung Galaxy S4 batterij zorgt voor een uitgebreide accuduur, vooral wanneer je daar bewust mee omgaat. Houd er rekening mee dat er twee verschillende batterijen beschikbaar zijn. Het gaat aan de ene kant om een batterij geschikt voor NFC, aan de andere kant is er een model beschikbaar voor smartphones zonder deze functionaliteit. Kijk dus goed naar het type smartphone van Samsung je hebt. Je kunt de batterij voor de Samsung Galaxy S4 met of zonder NFC kopen.

Batterij vervangen Samsung Galaxy S4

Je kunt gewoon zelf de batterij van de Samsung Galaxy S4 vervangen, dat is heel eenvoudig. Het is voldoende om het klepje aan de achterzijde open te maken. Vervolgens kun je de oude batterij vervangen, om de nieuwe Samsung Galaxy S4 accu te plaatsen. De afmetingen zijn hetzelfde, omdat je gebruik kunt maken van de originele modellen. Dat betekent bovendien dat je de Samsung Galaxy S4 batterij op een veilige wijze in je telefoon kunt gebruiken, zoals je dat gewend bent met het oude model.

Online Samsung Galaxy S4 batterij kopen

Je kunt online een Samsung Galaxy S4 batterij kopen, het is voldoende om aan te geven welke van de twee modellen je wenst. Uiteraard hebben we de batterijen voor de Samsung smartphone gewoon voor je op voorraad, waardoor je die bovendien snel in huis hebt. Je betaalt online een lage prijs voor de Samsung Galaxy S4 batterij. Dit betekent dat je voordelig een reserve-exemplaar kunt kopen of dat je er eenvoudig voor zorgt dat je het huidige model kunt vervangen zodra er wat slijtage optreedt.

Bekijk de Samsung Galaxy S3 batterijen
Bekijk de Samsung Galaxy S4 mini batterijen
Bekijk de Samsung S6 batterijen