Batterijen voor Samsung Galaxy S3 Neo
Samsung Galaxy S3 Neo

Is de batterij van je Samsung Galaxy S3 Neo snel leeg of wil je graag een extra exemplaar aanschaffen? Je zorgt er daarmee voor dat de smartphone weer werkt als nieuw of dat je altijd een reserve-exemplaar achter de hand hebt.

Samsung Galaxy S3 Neo batterij

De Samsung Galaxy S3 Neo batterij is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Het gaat aan de ene kant om een model geschikt voor NFC, terwijl de andere variant dat niet is. Let goed op de beide varianten, aangezien er ook sprake is van een prijsverschil. Je koopt in ieder geval een 100% originele batterij voor de Samsung Galaxy S3 Neo. Dat betekent dat je er veilig gebruik van kunt maken en dat de smartphone vervolgens weer werkt op de manier zoals je dat gewend bent.

Batterij voor de Samsung Galaxy S3 Neo

Benieuwd naar de batterij die je voor de Samsung Galaxy S3 Neo kunt gebruiken of waarmee je altijd een extra exemplaar achter de hand hebt? Je kunt die gewoon zelf plaatsen, door de oude batterij te vervangen. Het is voldoende om het klepje van de telefoon aan de achterzijde open te maken. Je zorgt er daarmee voor dat je toegang krijgt tot de accu. Je kunt de nieuwe Samsung Galaxy S3 Neo batterij plaatsen. Kijk goed naar hoe de oude batterij erin zat, zodat je de nieuwe weer op dezelfde manier kunt plaatsen en je daar direct gebruik van kunt maken.

Online Samsung Galaxy S3 Neo batterij kopen

Wil je online een Samsung Galaxy S3 Neo batterij kopen? Je hebt de keuze uit de modellen met of zonder NFC. Je betaalt hoe dan ook een lage prijs voor de originele batterijen. Dat betekent dat je een goedkope Samsung Galaxy S3 Neo batterij kunt kopen, die je vervolgens zelf kunt plaatsen om daar geen kosten voor te hoeven maken. Bestel je de accu voor je Samsung Galaxy S3 Neo meteen online? Wij gaan er mee aan de slag vanuit onze eigen voorraad. Dat betekent dat je hier vervolgens snel de beschikking over hebt.

Bekijk de Samsung Galaxy S3 Mini i8190
Bekijk de Samsung Galaxy S5 Mini