Batterijen voor iPhone 4S
iPhone 4S

De batterij van je iPhone 4S vervangen, bijvoorbeeld omdat je merkt dat de accuduur de laatste tijd terugloopt? Je zorgt er daarmee voor dat de accu van je smartphone weer 1 - 2 dagen mee zal gaan. Je kunt de iPhone 4S batterij niet zomaar zelf vervangen, maar je kunt die wel goedkoop online aanschaffen.

iPhone 4S batterij

De iPhone 4S batterij is verkrijgbaar als verschillende modellen. Het gaat om serienummers die er bijna hetzelfde uitzien, maar toch net anders zijn. Zoek je naar een model met net wat meer capaciteit? Het is verstandig om met betrekking tot de batterij goed te kijken naar het model waar je op dit moment gebruik van maakt. Op die manier zorg je er eenvoudig voor dat je zelfde iPhone 4S batterij terug kunt plaatsen, zodat je zeker weet dat het originele model weer goed werkt.

Batterij voor de iPhone 4S laten vervangen

Het vervangen van de iPhone 4S batterij kun je waarschijnlijk niet zelf, omdat je daar wat specifiek gereedschap bij nodig hebt. Dat neemt niet weg dat je de batterij voor de iPhone 4S zelf kunt kopen, zodat je voor het bestellen daarvan in ieder geval geen opslag van de service-provider betaalt. In plaats daarvan zorg je ervoor dat je een goedkope iPhone 4S batterij kunt kopen. In sommige gevallen kunnen mensen daar vervolgens zelf mee aan de slag, in de andere gevallen kun je naar een specialist om de batterij netjes in de smartphone te laten plaatsen.

Online iPhone 4S batterij kopen

Wil je online een iPhone 4S batterij kopen? Je zorgt er met de batterij voor dat je een lage prijs betaalt voor de originele kwaliteit. Dat betekent dat de telefoon weer werkt zoals je dat gewend bent of hoe die heeft gewerkt toen de eerste eigenaar deze gebruikte. Je hebt standaard 6 maanden garantie op de iPhone 4S batterij en die hebben we bovendien gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je hier snel op kunt rekenen, zodat de iPhone 4S snel weer werkt zoals je dat gewend bent of je een reserve-accu achter de hand hebt.

Bekijk de iPhone 5 batterij
Bekijk de iPhone 5C batterij
Bekijk de iPhone 6 batterij