Kabels en opladers


Kabels en opladers

Opladen van de smartphone of tablet

Een aantal producenten van smartphones en/of tablets gebruiken de datakabel om het apparaat op te laten. U kunt de kabel hiervoor op een USB-poort aansluiten of met een speciale stekker in het stopcontact stoppen om een apparaat zo via het 230V stroomnet op te laden. In sommige gevallen bestaat de lader uit een kabel met een vaste stekker. Het is dan niet mogelijk om de kabel te vervangen. Uiteraard is het wel mogelijk om een losse kabel en stekker te kopen.

Synchroniseren en overdragen van gegevens met een datakabel

Als u uw telefoon of tablet met een datakabel via een USB-poort oplaadt dan kunt u tegelijkertijd gegevens versturen via de kabel. Zo kunt u uw gegevens heel eenvoudig synchroniseren of bijvoorbeeld foto’s, ringtones en filmpjes overzetten. Zowel van uw laptop of computer naar het mobiele apparaat als andersom.

Elk merk heeft zijn eigen datakabels

Elke producent van tablets en smartphones maakt zijn eigen datakabels. Zo werkt de iPhone met een speciale 30-pins of de nieuwe Lightning aansluiting. Hoewel sommige kabels op verschillende merken passen, adviseren wij om altijd een datakabel van hetzelfde merk als uw smartphone of tablet te kopen. U weet dan zeker dat de kabel goed aangesloten kan worden en loopt geen risico dat uw batterij of toestel beschadigt.

Originele datakabels bestelt u online bij GSMbatterij.nl

Is uw datakabel gebroken of versleten of werkt hij gewoon niet meer? Bestel dan snel een nieuwe datakabel bij GSMonline.nl. We verkopen originele datakabels van de merken Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG, Nokia, Samsung en Sony. Soms zelfs een heel stuk voordeliger dan bij de producent zelf. Kies dus snel de datakabel die u nodig hebt en bestel hem vandaag nog online. Dan hebt u hem snel in huis!