Headsets


Headsets

Handsfree telefoneren met een headset

U kunt maar beter niet met uw telefoon in de hand bellen tijdens het rijden. Want het is levensgevaarlijk en als de politie u betrapt dan kost een boete u een paar honderd euro. Handsfree bellen met een headset is hiervoor een relatief voordelige oplossing. Zorg er wel voor dat uw telefoon in een houder op het dashboard bevestigd is want u mag deze tijdens het rijden niet in de hand houden! We adviseren overigens om tijdens het rijden sowieso zo min mogelijk te bellen om uw aandacht goed bij het verkeer te kunnen houden. Maar wilt u toch even bellen? Doe het dan veilig!

Geen pijnlijke oren dankzij een headset

We kennen het allemaal: als we zonder headset een lang gesprek voeren dan voelen onze oren al snel warm en soms zelfs pijnlijk aan. Met een headset kunt u dit probleem in één keer oplossen. U stopt gewoon de oordopjes in uw oren en legt de telefoon op uw bureau of stopt hem in uw jas- of broekzak. Zo voorkomt u meteen dat u een lamme arm of stijve nek krijgt!

Originele headset online kopen

Zoekt u een headset van het merk Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG, Nokia, Samsung of Sony? Bekijk dan onze collectie! We verkopen originele headsets voor scherpe prijzen. Daarnaast kunt u uit diverse uitvoeringen kiezen. Dus ook als uw headset kapot of kwijt is of als het kabeltje van uw headset gebroken is dan kunt u via GSMbatterij.nl snel en eenvoudig weer over een originele headset beschikken.