Accessoires


Accessoires

Speciaal gereedschap voor het openmaken van uw smartphone of tablet

Sommige smartphones en tablets werken echter anders. Daarbij moet u het apparaat helemaal openschroeven om bij de batterij te kunnen komen. Dit gaat echter niet met een gewone schroevendraaier. Hier hebt u dus een speciale set gereedschap voor nodig.

Bespaar flink met speciaal gereedschap voor smartphones en tablets

Door zelf uw batterij te vervangen hoeft u geen reparatiekosten te betalen en bent u dus veel voordeliger uit. U hoeft simpelweg alleen maar de juiste accu voor uw apparaat én een speciale gereedschapsset via GSMbatterij.nl te bestellen en kunt meteen aan de slag. U betaalt voor uw bestelling ook nog eens geen verzendkosten.

Diverse gereedschapssets voor smartphones en tablets

Het speciale gereedschap dat u online bij GSMbatterij.nl kunt bestellen is van een hoge kwaliteit en specifiek ontwikkeld voor het openen van smartphones en tablets. U kunt kiezen uit een speciale set gereedschap voor iPhones en een universele set waarmee u toestellen van verschillende merken kunt openen. De gereedschapsset voor iPhones bevat een aantal schroevendraaiers en kunststof hulptools. De universele set bevat een aantal schroevendraaiers, een pincet, een aantal kunststof hulptools en een zuignap.

Zelf uw batterij vervangen met een speciale gereedschapsset

Twijfelt u of u de batterij van uw smartphone of tablet wel zelf kunt vervangen? Bekijk dan eerst online een instructiefilmpje. Op zich is het niet zo moeilijk. Het is wel goed om te weten dat u geen recht meer op garantie hebt als u zelf uw telefoon openmaakt. Het voordeel is echter dat u uw batterij zelf verrassend voordelig kunt vervangen. Durft u het toch niet aan? Dan adviseren we om een officiële reparatiedienst in te schakelen. Informeer wel eerst goed naar de kosten voordat u akkoord geeft voor een reparatie!